Nyhetsarkivet

Tap for R laget mot Hana

Med 0-3 i sekken etter 15 minutter er det vanskelig å vinne fotballkamper. I en kamp preget av personlige feil bakover tapte R laget til slutt 3-5 for et Hana lag som ville ha poeng.

FKH startet best og burde scoret i åpningsminuttene, men så åpnet forsvaret seg og Hana lot seg ikke be to ganger. Vips stod det 0-3 før svetten var begynt å renne. Kommunikasjon og klareringsevne var fraværende i FKH forsvaret.

Kampen jevnet seg deretter ut, og begge lag var på farlige visitter. En 3-0 ledelse til pause er mulig å ta igjen, og FKH startet 2. omgangen med vinden i ryggen og la etterhvert et press på Hana. Det tok imidlertid 25 minutter før FKH reduserte ved Gaute Helstrup. Han stod for dagens prestasjon, da han fra høyre midtstrek driblet av 3-4 Hana spillere før han fra 16 m satte ballen inn ved høyre stolpe utagbart for keeper.

I stedet for å øke presset slapp laget Hana til med en gang, og det stod 1-4 etter 75. minutter. Dette gjentok seg da Christian Grindheim reduserte til 2-4 i det 80 minutt, men etter 81 minutter økte Hana til 2-5.

Hos FKH viste Rune Wiken og Christian Grindheim best igjen, der sistenvte også stod for vårt 3 mål i sluttminuttene.

Kampens beste spiller var Hana’s Kjetil Rodal som stord for 3 av gjestenes mål.