Nyhetsarkivet

Storseier over Sandefjord

Det ble en komfortabel 5-1 seier over Sandefjord på søndag etter en veldig god 2.omgang. Seieren var vår sjette(!) strake på hjemmebane.

Første omgang åpnet veldig bra, og vi tok ledelsen allerede i kampens første minutt. Hasse Berggren dunket ballen i nettet med høyrefoten fra kort hold etter glimrende forarbeid av Bala Garba. Trykket mot Sandefjormålet fortsattte også etter scoringen, men den siste halvtimen av omgangen så slapp vi bortelaget inn i kampen. Det var heller ikke ufortjent da Sandefjord utlignet til 1-1 5 minutter før pause.

Vi har en fin vane med å score tidlig i omgangene. Andre omgang begynte akkurat som den første. Hasse Berggren mottok et langt oppspill nærmest direkte fra avspark. Alene med keeper lobbet han ballen elegant inn i Sandefjordmålet. Det var Hasses 10. scoring i årets 1.divisjon, og han leder med det divisjonens toppscorerliste med god margin.

De siste 45 minuttene var i det hele tatt veldig solide fra vår side. Vi dominerte kampen totalt, og scoret noen flotte mål. 10 minutter ut i omgangen stuper Jostein Grindhaug fram på en corner fra venstre og øker ledelsen til 3-1. Det lå et godt stykke vilje bak det målet. Det gjorde det også bak 4-1 målet. Denne gangen var det Mustapha Sama som stupte fram på en corner fra høyre. Han traff ballen klokkerent med pannebrasken og ballen suste inn bak en sjanseløs Sandefjordkeeper. 5-1 kom også på døball. Et langt innkast fra Arild Andersen finner til slutt Rune Wiken som enkelt kan sette ballen i mål fra kort hold.

Det mest gledelige i går var en veldig god 2.omgang. Vi fortsetter også med å score mye mål på hjemmebane. Vi har nå laget 26 mål på 6 hjemmekamper i serien og vunnet samtlige. At vi scorer 3 mål på døball er heller ingen dårlig egenskap å ta med seg videre.