Nyhetsarkivet

Ute av cupen

Vi spilte en elendig fotballkamp, og tapte fortjent 4-3 for Nest Sotra i cupens 2.runde.

Onsdagens kamp startet bra. Allerede etter 5 minutter hadde vi produsert 3 store muligheter. Først er Bala Garba alene med keeper som redder. Like etter får Hasse Berggren avsluttet fra 5 meter, men ballen går via en forsvarer og ut over sidelinjen. Det påfølgende hjørnesparket gir uttelling. Til slutt er det Mustapha Sama som får beinet ballen i nettet. Ikke lenge etterpå sliter vi med å få klarert en rekke døballer fra hjemmelaget. Til slutt får en Sotraspiller avsluttet fra rundt 18 meter etter et langt innkast. Skuddet er ikke utagbart, men går over Kenneth Høie og i mål.

Etter 24 minutter viser Hasse Berggren fram sine ekstreme ferdigheter i motstanderens 16 meter. Drar bort et par mann før han dundrer ballen sikkert i nettet. Nest Sotra utligner på nytt etter en gjennomløping etter 40 minutter. Lagene går dermed til pause på stillingen 2-2.

Det første kvarteret av andre omgang er katastrofalt svakt, og Nest Sotra benytter anledningen til å gå opp i en 4-2 ledelse. Først på et billig idømt straffespark, og så etter et innlegg fra vår høyre side som vi aldri får klarert. Det blir likevel ny spenning i kampen når Arild Andersen reduserer på et frispark fra 20 meter etter 63 minutter.

Den siste halvtimen blir et jevnt trøkk mot Sotra målet uten at vi skaper noen virkelig store målsjanser. Vi må bare innrømme at Nest Sotra var nærmere 5 enn vi var utligning i sluttminuttene.

En direkte pinlig forestilling fra vår side gjør at det ikke blir noe cupeventyr i år heller. Nå kan vi fokusere alle kreftene inn mot serien, og Sandefjord skal nok få merke at det er et revansjelystent FKH-lag som går på banen på søndag.

Dagen på onsdag ble ikke noe bedre av at Bala Garba og Magnus Samuelson måtte gå av banen med tendenser til strekk. På torsdag meldte også Jostein Grindhaug seg på en skadeliste som nå totalt teller 9 mann. Vi håper imidlertid i det lengste at alle de 3 nevnte er klar til søndagens kamp.