Nyhetsarkivet

Deilig borteseier på Briskeby

I en jevn og god kamp på Briskeby på søndag stakk vi til slutt av med alle poengene. Tor Åge Larsen scoret kampens eneste mål.

Etter å ha slitt på bortebane så langt i årets sesong så gjorde det ekstra godt å ta hjem en trepoenger i søndagens toppkamp. I en god fotballkamp så ønsker vi særlig å trekke fram aggresiviteten som en viktig faktor for at vi til slutt vant oppgjøret.

Første omgang var fartsfylt og underholdende. Vi skapte en rekke gode muligheter og burde ledet ved pause. Nærmest kom Tarje Nordstrand Jacobsen på en dødball, men avslutningen gikk i stolpen.

Andre omgang kunne ikke fått en bedre åpning. Etter 47 minutter ender et av Arild Andersens lange innkast til slutt hos Steinar Lein. Han fyrer av en kanon fra 12 meter som Tor Åge styrer i nettet med hode.

Etter målet fortsetter vi å ha bra kontroll på kampen. I de 70 første minuttene av kampen er vi et klart hakk bedre enn HamKam. Da er vi trygge defensivt og slipper på oss få målsjanser. Midtbaneleddet gjør en kjempejobb. De er løpsvillige, aggresive og kreative. Offensivt skaper vi godt med målsjanser og burde kanskje ledet med mer en ett mål når HamKam tar over kampen 20 minutter før slutt.

De siste minuttene blir utrolig spennende og hjemmelaget har bl.a. to avlsutninger i tverrliggeren, men vi rir av stormen og kan ta 3 velfortjente poeng med oss hjem til Haugesund.

Mustapha Sama var veldig god i midtforsvaret i søndagens kamp. Han imponerte i duellspillet og klareringene hans var befriende ved flere anledninger. Steinar Lein imponerte på midtbanen og backene Tor Åge Larsen og Arild Andersen spilte begge en veldig god kamp.