Nyhetsarkivet

Målfest i merkelig fotballkamp

Vi tok vår fjerde strake hjemmeseier for året da Aalesund ble slått 5-3 på Kristi Himmelfartsdag.

Det ble en merkelig fotballkamp på torsdag. Vi var tamme i duellspillet og spilte oss til overraskende få målsjanser, men effektiviteten var enorm. 5 mål på 7 målsjanser må vi si oss godt fornøyd med.

Vi tok ledelsen allerede etter 7 minutter da Jostein Grindhaug flikket en corner fra Arild Andersen direkte i nettet. 5 minutter etterpå utligner Aalesund etter et langt innkast og sløvt forsvarsspill fra vår side.

Til tross for en spillemessig svak omgang på en dårlig stadionmatte så leder vi 3-1 ved pause. 2-1 dunker Tarje Nordstrand Jacobsen i mål etter en fin overgang hvor også Bala Garba og Hasse Berggren var involvert. 3-1 gjør Arild Andersen på egenhånd da han drar seg gjennom forsvaret og skyter hardt i mål med sin presise venstrefot.

9 minutter ut i andre omgang så dunker Bala 4-1 opp i nettaket. En fin prestasjon av divisjonens toppscorer. Årets mål på stadion sto Trond Fredriksen for da han reduserte til 4-2. Fredriksen fyrte avgårde en kanon fra 40 meter som gikk inn bak en sjanseløs Kenneth Høie.

Tarje scoret sitt andre mål for dagen 10 miutter før slutt og økte ledelsen til 5-2. Tarje fintet bort halve Aalesundforsvaret inkludert keeper og trillet ballen i mål fra nærmest død vinkel. Da gjorde det ikke all verden at Aalesund reduserte nok en gang på et fint frispark 5 minutter før slutt.

Sjansestatistikken etter 90 minutter viste 7-7, og vi kan takke vår egen effektivitet for at vi fikk med oss alle poengene. Vår beste spiller på torsdag var venstreback Arild Andersen. I tillegg til et flott mål så hadde han også to målgivende pasninger. Keeper Kenneth Høie sto en god andre omgang og skal ha sin del av æren for at det ikke ble poengdeling. Tarje Nordstrand Jacobsen skal også ha honnør for to flotte mål.