Nyhetsarkivet

Svak kamp mot Skeid

Det vi presterte på Voldsløkka på søndag var enda svakere enn det som ble prestert i serieåpningen mot Vålerenga. Vi tapte fortjent 3-0 mot et aggresivt Skeidlag.

Hjemmelaget vant alle de viktige duellene inne i 16-meterene og var gode på døball. Vi var tamme i duellspillet og klarte knapt å spille oss til en målsjanse. Da skjønner alle at dette var en kamp der lite og ingenting fungerte.

Før kampen hadde vi fokusert mye på Oslolagets døballer, og ikke minst den svære stopperen Erik Noppi som vi visste var helt rå i lufta. Noppi får likevel enkelt bredside ballen i mål på første stolpe på Skeids første corner. Det baklengsmålet er vi ikke særlig stolt av.

Etter dette kom vi mer med i kampen og overtok mye av banespillet. Vi kom oss likevel til ytterst få målsjanser, og nevnte Noppi regjerte også foran eget mål. Den trange banen passet oss heller dårlig. Det ble veldig mye dueller og dem tapte vi som sagt majoriteten av.

Etter 19 minutter taper vi en duell nede på vår høyreside. Innlegget finner etterhvert en offsideplassert Børge Hernes som setter ballen i mål fra kort hold. Utrolig nok velger kampens dommertrio å godkjenne scoringen.

Andre omgang starter som den første. Erik Noppi stiger til værs på en døball og header ballen utagbart i Kenneth Høies høyre vinkel. Kjempeprestasjon av Noppi, men vi undrer oss over hvor markeringen var blitt av.

Vi slipper inn billige mål, taper dueller og spiller oss ikke til målsjanser i søndagens kamp. Da vinner vi ikke fotballkamper. På torsdag er det et revansjesugent FKH-lag som møter Aalesund på stadion. Sist vi tapte en kamp så hevnet vi oss med å vinne 7-0 i påfølgende hjemmekamp. Vi bare nevner det.