Nyhetsarkivet

Seier, spenning og sjansesløseri på 16. mai

Takket være en strålende åpning av første omgang så slo vi Kjelsås 2-1 på stadion på onsdag.

Det første kvarteret leverte vi festfotball og årsbeste. Mønsterangrep på mønsterangrep stormet mot Kjelsåsmålet, og Oslolaget var heldige som slapp med 2 baklengs de første 15 minuttene.

Det første målet kom etter 6 minutter. Arild Andersen fosset fram på vår venstreside, og innlegget ekspederte Hasse Berggren sikkert i mål fra kort hold. 2-0 kom 2 minutter etterpå. Bala Garba ble spilt gjennom på vår høyreside. Bala avsluttet med høyrefoten fra ca. 15 meter og ballen suste inn i keepers lengste hjørne. En kjempescoring av banens ener.

Da likte vi mindre Kjelsås sin redusering etter 18 minutter. Den gode spissen Fredrik Henriksen scoret fra 6 meters hold etter meget slett forsvarsspill fra vår side.

Etter reduseringen ble kampen jevnere. Begge lag produserte en rekke muligheter, og med normal uttelling så burde sluttresultatet vært nærmere 7-3 enn 2-1. Både Idar Mathiassen, Hasse Berggren og Magnus Samuelson brente eventyrlige muligheter til å øke ledelsen.

Kjelsås viste seg fram som et bra lag, og var ikke preget av så mange langballer som vi kanskje hadde forventet. Laget var sterke i duellspillet, og vi slet med å vinne ballen i midtbaneleddet. Likevel skapte vi så mye foran Kjelsås sitt mål at seieren burde vært større. I andre enden slapp vi på oss en del billige målsjanser som vi ville blitt straffet for på et høyere nivå.

Bala Garba var nok en gang best på banen. I tillegg til å score et kjempemål så var han involvert i det meste som vi skapte offensivt. Bala imponerte med både luftstyrke og teknikk i tillegg til sin vannvittige fart. Også Arild Andersen og Odd Arne Espevoll gjennomførte en veldig god kamp.

Nå ser vi fram mot ny seriekamp mot Skeid i Oslo på søndag. Da er vi forberedt på å møte en motstander som er veldig gode på døball. Også denne gang kan du se kampen direkte på TV Haugaland som betalings TV.