Nyhetsarkivet

Det nærmer seg for Mustapha

Mustapha Pasafa Sama kan være på vei til Haugesund allerede i neste uke. 21-åringen har imponert i de siste A-landskampene til Sierra Leone.

Etter iherdig jobbing inn mot UDI gjennom en rekke forskjellig kanaler, kan det nå se ut som om arbeidstillatelsen vil bli innvilget med det første. De siste signalene fra UDI tyder på at søknaden kan bli innvilget en gang i neste uke. Vi ønsker likevel å understreke at vi snakker om en komplisert prosess, og at ingenting er sikkert før bekreftelsen foreligger.

Mustapha befinner seg nå i Sverige, og venter utålmodig på å komme seg til Haugesund for å spille fotball for FKH. Midtstopperen var tidligere denne måneden hjemme i Sierra Leone, og han har etter rapportene overbevist i landskampene mot Nigeria og Ghana.

Dermed kompletters spillerstallen ytterligere, og skadesituasjonen har sjelden vært bedre. Mustapha må nok innstille seg på noen kamper for rekrutteringslaget før han kan være aktuell for A-laget. Dersom alt går etter planen spiller han for FKH2 borte mot Ålgård 28.mai.