Nyhetsarkivet

Herlig borteseier mot Kongsvinger

Vi slo Kongsvinger 2-0 på Gjemselunden i søndagens seriekamp. Vi har nå tre strake seiere i serien, og har fått en bra start på årets 1.divisjon.

Etter fadesen mot Vålerenga i Oslo i serieåpningen, har vi også avansert til andre runde i cupen. Totalt har vi derfor nå vunnet 4 kamper på rad uten å slippe inn baklengsmål. Det er en stund siden sist.

Banespillet var noenlunde jevnt fordelt på Gjemselunden på søndag. Men Kongsvinger maktet ikke å skape en skikkelig målsjanse mot et godt organisert, disiplinert og hardt arbeidende FKH-lag. Vi skapte på vår side godt med målsjanser i begge omganger.

Begge målene kom i de første 45 minuttene. 1-0 kom på et flott frispark av Arild Andersen fra rundt 18 meter. Deretter slet Bala Garba seg fri på vår høyreside. Innlegget flikket Steinar Lein videre med helen, og der kom selvfølgelig Hasse Berggren og sendte ballen i keepers lengste hjørne.

I andre omgang fortsatte vi med å ha full kontroll defensivt. I andre enden brente vi flere klare målsjanser. Idar Mathiassen var veldig nær årets mål da han dro til på volley fra 20 meter. En fantomredning fra Ole Arvid Langnes hindret scoring. Senere var både Idar og Steinar alene med keeper uten å lykkes.

Alt i alt gjennomførte vi en god kamp mot et noe tannløst Kongsvingerlag. Arild Andersen var banens beste og herjet på venstrebacken. Arild gjorde en veldig god jobb både defensivt og offensivt i søndagens kamp.

Kjelsås blir motstander i publikumsfesten på Haugesund stadion 16.mai. Kjelsås slapp ikke på seg mye målsjanser mot Vålerenga i søndagens kamp, og vi venter oss en veldig tøff kamp på onsdag.