Nyhetsarkivet

Sterk seier mot Raufoss

2-0 mot et godt Raufosslag ga 3 nye seriepoeng. Idar Mathiassen og Hasse Berggren scoret målene i en jevn fotballkamp på Haugesund stadion på søndag.

Vi styrte kampen første halvtimen uten å produsere mange målsjanser. Siste kvarteret av første omgang dominerte Raufoss og de produserte 3-4 store muligheter i denne perioden. Vi var heldige som kunne gå til pause med 0-0. Samtidig må det nevnes at Per Andreas Haftorsen kan dette å være god når det gjelder som mest. Per skal ha en stor del av æren for at det ikke ble baklengsmål før pause.

Åpningen av andre omgang reddet dagen. 3 minutter ut i omgangen så sender Idar Mathiassen oss i ledelsen etter flott forarbeid av Steinar Lein. Idar bredsider ballen forbi målvakten fra skrått hold etter å ha blitt spilt gjennom av Steinar.

2 minutter etter det første målet blir det 2-0. Tor Åge Larsen slår et fint innlegg til bakerste stolpe fra sin høyreside. Idar header ballen tilbake i feltet og der er selvfølgelig Hasse Berggren som sender ballen i nettet med hodet.

Etter dette fikk vi kontroll på kampen. Raufoss hadde ballen mye, men skapte få målsjanser. Derimot hadde vi flere muligheter til å øke ledelsen. Men Raufoss sto fram som et godt fotballag som garrantert kommer til å være med i toppen av årets 1.divisjon til tross for en noe dårlig start. Det er derfor ekstra godt å ta 3 poeng mot lag av Raufoss sitt kaliber.

Til tross for noe smårusk defensivt så holdt vi nullen i andre kampen på rad. Midtbanen jobbet hardt gjennom hele kampen, og Bala og Hasse utgjør som vi vet et av nasjonens beste spisspar. Kort sagt så ser det bra ut for tiden. Neste oppgave nå er Nord i cupen på onsdag før vi drar til Gjemselunden og ny viktig seriekamp mot Kongsvinger på søndag. Den kampen blir sendt direkte på TV Haugaland som betalings-TV.