Nyhetsarkivet

5-0 seier over Nord / Stord

Under dårlige forhold på Haugebanen ble FKH for sterke for det sammensatte laget fra 2.divisjonsklubbene Nord og Stord.

Nord / Stord hang godt medt i innledningen av kampen, men det var FKH som skapte målsjansene. Det første målet kom etter 8 minutter da Bala Garba mottok et innlegg fra venstre og bredsidet ballen enkelt i mål med venstrefoten. Etter 27 minutter var Nordkeeper Espen Skistad sjanseløs på et Arild Andersen frispark fra 20 meter som gikk via muren.

FKH ledet 2-0 ved pause etter at lagene hadde levert god fotballunderholdning på et ujevnt underlag.

I andre omgang ble divisjonsforskjellen tydeligere. FKH holdt høyt tempo, og forholdene tatt i betraktning så var også presisjonen overraskende bra. Totalt endte sjansestatistikken med 15-1 til FKH.

3-0 kom ved Thormod Ness etter at han bredsidet en corner i mål fra kort hold. Hasse Berggren gjorde 4-0 på en lekker heading etter flott forarbeid av Bala Garba. 5-0 kom etter en perle av et angrep dratt opp på vår høyre side. Gaute Helstrup går på et fint diagonalløp inn i motstanderens 16 meter og får en fin pasning fra Rune Wiken. Gaute slår så et presist innlegg som Geir Tharaldsen styrer sikkert i mål. En verdig avslutning!

Dette ble en fin gjennomkjøring for FKH. Det sammensatte laget fra Nord og Stord ga god motstand, men ble noe slitne etterhvert. FKH var trygge defensivt, og angrep med mye folk. Det blir spennende å se om det gode spillet fortsetter i generalprøven mot Tromsdalen på Haugesund stadion 2. påskedag kl 1400.