Nyhetsarkivet

Espevoll og Sama klare for FK Haugesund

Odd Arne Espevoll og Mustapha Pasafa Sama er begge klare for FKH. Dermed har klubben knyttet til seg to nye stopperalternativ, og spillerstallen ser sterkere ut enn noensinne.

Odd Arne har stått veldig høyt på prioriteringslisten til Kjelli og Asbjørn. Etter at klubbene har hatt dialog i lengre tid, ble de til slutt enige om en utlånsavtale ut denne sesongen. FKH betaler Viking kr 50.000 i kompensasjon for utlånet.

Odd Arne er fra Vindafjord og er 24 år gammel. Tross sin unge alder har han godt med rutine fra Tippeligaen etter 7 år i Viking. Det er heller ingen ulempe at han kan bekle samtlige posisjoner i bakre firer, og at hurtighet er en av hans fremste kvaliteter.
Odd Arne er på plass i Haugesund allerede i morgen.

Litt lenger tid kan det ta med Mustapha. Han har signert en kontrakt med FK Haugesund som strekker seg ut denne sesongen. Kontrakten er likevel ikke gjeldende før arbeids-og oppholdstillatelsen er innvilget. Vi håper og tror at Mustapha er på plass i Haugesund innen midten av mai.

Landslagsspilleren fra Sierra Leone er en veldig spennende spiller, og han gjorde et solid inntrykk under sitt lange treningsopphold her i byen. Det skal bli interessant å se hvilken utvikling han kan få i FKH-trøya denne sesongen.

Samas svenske klubb mottar kr 30.000 i overgangssum. I tillegg må FKH betale kr 60.000 dersom kontrakten forlenges. Håpet er selvfølgelig at Mustapha får ut potensialet sitt i innværende sesong, og at han blir en spiller som vi kan få mye glede av i årene som kommer.