Nyhetsarkivet

Seier mot Sogndal

FKH vant 3-2 over Sogndal uten å imponere i søndagens kamp på kunstgresset.

Den første halvtimen viste vi mye positivt. Allerede etter 2 minutter blir Bala Garba spilt fri av Steinar Lein. Alene med Sogndalkeeper Terje Skjeldestad gjør Bala ingen feil, og bredsider ballen i nettet. Etter et drøyt kvarter drar vi opp et flott angrep på vår høyre side. Innlegget blir ekspedert i mål via stolpen av Bala.

Sogndal reduserte til 2-1 ved Tommy Øren på sin første målsjanse etter 30 minutt. Tippeligalaget kom etter dette mer med i kampen, og får en fortjent utligning etter 68 minutter.

Kampens flotteste prestasjon kom i sammenheng med 3-2 målet. Arild Andersen sender en nydelig pasning til Gaute Helstrup som demper ballen på brystet, og lobber deretter ballen over Skjeldestad. En vakker scoring.

Vi vinner til slutt fortjent på en middels dag. Positivt at vi klarer å score 3 mål på en dag der det ikke fungerer særlig bra offensivt. Defensivt hadde vi stort sett bra kontroll, men til gjengjeld er det da skuffende at vi slipper inn 2 mål.

Bala spilte nok en god kamp og laget 2 mål. Tor Åge Larsen var god på høyrebacken, og Tommy Øren fikk utrettet lite på sin venstrekant.