Nyhetsarkivet

Utvisning og tap i gressdebuten

I sin første kamp på gress for sesongen gikk FKH på et 3-1 tap for det svenske 1. div. laget Landskrona.

Med begge våre midstoppere (Thormod Ness og Stefan Mogren)ute grunnet skade, samt at Per Andreas Haftorsen ble utvist i det 47 min. for felling av en spiller utenfor 16 meteren, hadde FKH en vanskelig oppgave.

Mot Landskronas raske spisser fikk vårt forsvar med Tor Åge Larsen og Knut Ystaas som midstoppere fort vanskeligheter. Naturlig nok var samhandlingen ikke den beste.

Sjangsemessig var kampen ganske jevn, men kampen bar preg av at vi spilte med 10 mann i en hel omgang.

Gledelig å registrere er at Bala Garba er i storform, og ser ut til å gå mot sine beste sesong i FKH trøya. Etter å ha valset rundt med Landskrona forsvaret satte han ballen i sikkert i nota. Forabeidet fra Gaute Helstrup og Rune Wiken var også av den fine sorten.

Sett i forhold til tidligere kamper var denne kampen et skritt tilbake i følge Kjell I. Bråtveit. Vi må allikevel se fremover og utnytte de glimrende forholdene vi har i La Manga, slik at vi kommer sterkere tilbake mot IFK Malmø avslutter Kjelli.
Samtidig var Magnus Samuelsson tilbake etter nærmere 1 års skadeavbrekk. Hans innsats var meget bra og vi håper alle han går mot en ny storsesong.