Nyhetsarkivet

Måkalas i Tromsø

Nedrykket ble endelig bekreftet etter 5-2 nederlag i Tromsø.

Vi leverte ingen dårlig første omgang i Tromsø på søndag. Etter noen famlende åpningsminutter, fikk vi etterhvert et spillemessig overtak og burde ledet til pause. Tromsø tok ledelsen på en tvilsom, men forferdelig unødvendig straffe. Tor Åge taklet Frode Fermann da han befant seg i en helt ufarlig posisjon. Straffen satte Thomas Hafstad sikkert i mål. Utligningen like etter likte vi vesentlig bedre. Et flott innlegg fra Arild ble mesterlig headet i mål av Steinar. Arild spilte forøvrig venstre kant, og var vår bestemann i søndagens kamp.

I andre omgang blir kampen tidlig ødelagt for vår del. Tromsøs senegaleser M’Baye lager to kjappe mål, og kampen synes kjørt. Midtveis i omgangen dundrer imidlertid Arild inn 3-2 og nytt håp. Men siste kvarteret er vi dessverre direkte dårlige, og taper til slutt kampen 5-2.

Kampen kan enklest oppsumeres på følgende måte: I første omgang var vi hissige i gjenvinningen og hadde fine avstander i laget. Da var vi gode. I andre omgang henger vi med i en periode, men er fryktelig svake når ballen nærmer seg vårt eget mål og taper derfor fortjent.