Nyhetsarkivet

Seriesølv til juniorlaget

Juniorlaget sikret sølvplass i årets juniorserie etter 5-3 seier over Vard onsdag kveld.

Vi dominerte fullstendig den første halvtimen i onsdagens kamp. Vard fikk knapt låne ballen og vi ledet fortjent 2-0 tidlig i kampen. Det første målet dundret Jone Samuelsen i nettaket etter flott forarbeid på høyrekanten av Dag Martin Tverrborgvik. Mål nummer to kom ved Ørjan Birkeland etter et flott løp fra sin midtbaneposisjon.

Etter den gode åpningen slapp et gavmildt forsvar Vard inn i kampen. Rødtrøyene fikk både redusert og utlignet før pause etter slett forsvarsspill.

Andre omgang var lenge jevnspilt. Midtveis i omgangen klarer vi imidlertid å lage to mål på to minutter, og kampen virket avgjort. 3-2 kom etter en lav corner som ble styrt i mål av Morten Nesheim. Like etter kommer Trond Erik Bertelsen alene med keeper etter flott spill og han plasserer ballen sikkert i nettet.

Vard reduserte så til 4-3 før Jone Samuelsen punkterte kampen. Et dårlig utspill fra Vardkeeperen ender i føttene til Jone Samuelsen, som setter ballen i mål fra 40 meter med venstrefoten.

Juniorlaget har gjennomført en god sesong, og vi må si oss godt fornøyd med seriesølvet. Viking har vist seg som det beste laget og stakk fortjent av med kretsmesterskapet.