Opprykkskampen er i gang

Etter søndagens tap i Bergen er det klart at det blir 1.divisjon i 2001. Vi er allerede i gang med å forberede noe som forhåpentligvis blir en jubelsesong som ender i et nytt opprykk.

Kampen mot Brann har vi sett før i år. Vi er bedre enn hjemmelaget både i spill og sjanser, men er for dårlige inne i begge 16-meterene. Derfor ender det hele med et knepent tap istedenfor tre poeng og fornyet håp.

Vi har spilt mange slike kamper i år, og må bli bedre på å få disse kampene til å vippe i vår favør. Når vi lykkes med det, er vi ikke i tvil om at mannskapet holder bra tippeliganivå.

Vi skal gjøre alt for at veien tilbake blir kortest mulig, og at vi ved neste anledning møter maksimalt forberedt for å etablere oss i toppdivisjonen. FK Haugesund hører hjemme i Tippeligaen! Samtidig må vi alle være klar over at nivået på 1.divisjon er blitt vesentlig bedre de siste åra, og vi vet at det blir på langt nær enkelt å sikre Tippeligaspill i 2002.

Vi var best i Bergen. Første omgang var jevn med en rekke muligheter til begge lag. Per var fantastisk god og holdt nullen fram til pause, og Asle ga oss ledelsen på et flott skudd fra 17 meter ett minutt før halv tid.

Etter pause skaper vi flere muligheter enn Brann, men bergenserne får to mål på døball. Den første setter Vindheim i eget nett i omgangens første minutt, og 3 minutter før slutt vinner Karadas en duell med Per og avgjør kampen.

Nok et bittert tap, men vi har bare oss selv å takke. Vi er framdeles en ung klubb, men vi har kommet en lang vei på kort tid. Neste år vil klubben utvikle seg ytterligere, og ved neste opprykk til Tippeligaen er vi kommet for å bli!