Nyhetsarkivet

Tap for juniorlaget i toppkampen

Juniorene tapte 4-2 for Viking i Stavanger onsdag kveld. Sølvmedaljen i årets juniorserie står nå mellom Vard og FKH, de to møtes til innbyrdes oppgjør onsdag.

Etter en svak første omgang lå vi under 3-0 for Vikings gode juniorlag. Det meste virket kjørt, men etter pause våknet vi kraftig til liv.

Allerede etter 5 minutter av 2.omgang reduserer vi til 3-1. Et nydelig angrep blir dratt opp på vår venstreside, og Trond Erik Bertelsens gode innlegg blir kontant ekspedert i nettet av Kenneth Sztankay.
15 minutter ut i omgangen er det klart for ny redusering. Ørjan Birkeland får kjempetreff fra 20 meter, og det er ny spenning i kampen.

5 minutter senere er det klart for dribleshow signert Christian Grindheim. Det ender med at han blir sparket rett ned inne i Vikings 16-meter. Dagens hjemmedommer velger imidlertid å overse situasjonen, og vi blir snytt for et soleklart straffespark. Like etter blir Kenneth utvist som følge av sine reaksjoner på avgjørelsen.
Dermed må vi fullføre med 10 mann, og Viking fastsetter sluttresultatet til 4-2 rett før slutt.

Onsdag avgjøres sølvkampen i årets juniorserie. Vi møter da Vard på kunstgresset kl 1700. Vi ligger i øyeblikket et poeng foran naboklubben, og kaprer derfor sølvplassen selv med uavgjort.