Nyhetsarkivet

Tap i bunnoppgjøret

Start vant 2-1 i søndagens viktige bunnkamp på Haugesund stadion.

Etter at vi hadde dominert det første kvarteret, tok Start ledelsen etter en billig corner. Etter scoringen la sørlendingene seg ekstremt lavt, og gjorde det vanskelig for oss. Når vi da i tillegg hadde dårlig aggresivitet, liten bevegelse og varierende presisjon i pasningsspillet så ble det lite underholdning på stadionpublikummet denne gang. Vi kan heller ikke si at tempoet i kampen var all verden.

Likevel styrte vi kampen, og hadde en kjempesjanse til å utligne like før pause. Anders Blomquists avslutning gikk dessverre i tverrliggeren.

Det ble ikke mye bedre i andre omgang, men vi styrte det meste også i disse 45 minuttene. Vi produserte også flere store muligheter, og hadde bl.a. enda to avslutninger i treverket. Etter en drøy times spill scorer imidlertid Andreas Ottoson et enkelt mål, og øker Starts ledelse til 2-0. Vi reduserer til 2-1 etter corner. Steinar er sist på ballen etter en fin heading fra Knut.

Men vi taper til slutt 2-1 i en kamp hvor sjansestatistikken viste 8-8. Nå blir det tungt i fortsettelsen, og kun seier mot Brann i Bergen er godt nok den 1.oktober.