Nyhetsarkivet

Bittert tap på Nadderud

Søndagens bortekamp mot Stabæk endte med 2-0 nederlag. Nok en gang var vi spillemessig og sjansemessig på høyde med motstanderen, men poeng ble det lite av.

Første omgang var sjansefattig. Thormod misbrukte en stor mulighet etter innkast fra Arild og både Knut og Arild hadde brukbare skuddforsøk, men Jon Knudsen har nok hatt mer hektiske omganger tidligere denne sesongen. Stabæk skapte også lite målsjanser, mye takket være at vi lå tett med lagdelene og gjorde det vanskelig for hjemmelaget. I omgangens siste sekund tar Bærumslaget likevel ledelsen etter en vakker lobb fra Tobias Linderoth.

Andre omgang blir like jevn som den første, men med 3 store målsjanser til oss. Først brenner Hasse en stor mulighet alene med keeper etter flott forarbeid av Steinar. Deretter skyter Anders over fra 14 meter etter nok et flott forarbeid av Steinar. Aller nærmest kom Anders da han dro seg nydelig fri inne i Stabæks 16-meter, men skuddet fra skrått hold traff stolpen og returen satt Steinar over.

Stabæk skapte ikke mange muligheter i denne omgangen heller, men scoret enda et mål. Kenneth måtte gi retur på et godt skudd fra Axel Kolle og Christian Michelsen headet returen enkelt i mål.

Alt i alt gjennomfører vi nok en god kamp, men null poeng passet uhyggelig dårlig på en dag hvor både Start og Bryne vinner. Likevel er vi ikke noe lengre bak kvalikplassen enn før helgens runde, og mulighetene for å overleve er så absolutt til stede så sant vi banker Start på søndag.

Flere spillere gjennomfører en god kamp. Tor Åge leverte årsbeste på høyre backen og får tittelen som vår bestemann.