Nyhetsarkivet

Målrikt mot Sandnes Ulf

FKH spilte 3-3 hjemme mot Sandnes Ulf på søndag. Espen Skogland reddet ett poeng få minutter før slutt.

FKH startet kampen i en 4-3-1-2 formasjon med dette laget: Jan Kjell Larsen – Simon Koch, Milan Kojic, Arild Andersen, Tor Arne Andreassen – Jostein Grindhaug, Johnny Furdal, Chris Pozniak – Kevin De Serpa – Sten Ove Eike, Espen Skogland.

Vi åpnet bra og hadde god kontroll på kampen innledningsvis. Vi skapte også flere store målsjanser før pause som burde gitt uttelling. Blant annet traff Sten Ove Eike tverrliggeren fra 4 meter og en upresset Milan Kojic headet over fra samme distanse etter corner.

Omgangens eneste mål sørget bortelaget Kenneth Torstveit for. Han fikk løpe 30 meter med ballen og plassere den nede i keepers høyre hjørne fra 17 meter. En god prestasjon av Torstveit, men et forsvarsspill vi er alt annet enn stolt over.

Etter pause får vi se et lag som har bestemt seg for å innhente det tapte. Men etter en god innledning av hjemmelaget er det nok en gang Sandnes Ulf som scorer. Anders Varhaug kommer alene med Jan Kjell Larsen og plasser ballen i mål.

På 2-0 til gjestene tar kampen fyr for alvor. Først får FKH straffespark etter en hands. En straffe som toppscorer Espen Skogland plasserer sikkert i mål.

Utligningen til 2-2 kommer etter mye fram og tilbake i bortelagets 16-meter. Et skudd fra Simon Koch treffer en forsvarer, går høyt opp i luften og blir deretter slått ut av keeper. Om ballen var over streken er det vanskelig for publikum å si noe om, men linjemannen står godt plassert og markerer for scoring. Vi kunne godt tenkt oss at Simon Koch hadde blitt tilkjent målet, men scoringen står i kamprapporten oppført som selvmål.

På stillingen 2-2 forventer vi et stormløp fra FKHs side, men igjen er det Sandnes Ulf som tar ledelsen i kampen. Bortelaget får straffe når en angriper går i bakken i duell med Ronny Warholm. 2-3 ved Kenneth Torstveit et kvarter før slutt.

I sluttminuttenene presser FKH voldsomt på for ny utligning. Etter 86 minutter tar Espen Skogland saken i egne hender. Han mottar ballen med ryggen mot mål, vender bort en forsvarer og avslutter med et skudd i keepers lengste hjørne. En flott prestasjon av toppscoreren som nå har 12 mål på 11 seriekamper.

Dette var ingen god kamp av FKH, men Sandnes Ulf var godt forberedt og kommer til å ta mye poeng utover høsten. Det kan fort vise seg at de blir vår argeste konkurrent om opprykket. Dersom det blir realiteten så var det særdeles viktig at Sandneslaget ikke fikk 3 poeng med seg hjem fra Haugesund.