Nyhetsarkivet

Skuffende resultat for juniorlaget mot Ålgård

Til tross for enveiskjøring i store deler av kampen,klarte bare juniorene 1-1 hjemme på kunsgresset onsdag kveld mot et hardt kjempende Ålgårdlag.

Første omgang ble målløs til tross for et voldsomt FKH-press, og et hav av misbrukte kjempesjanser.

Tendensen fortsatte i andre omgang. Til tider flott spill, anført av kantspillerne Trond Erik Bertelsen og Dag Martin Tverrborgvik, men ballen ville ikke i mål.

Den velfortjente scoringen lot vente på seg, men den kom. Midtveis i omgangen trekker vi opp et nydelig angrep på vår høyreside. Kenneth Sztankay helsparker ballen forbi sin oppasser, og slår et hardt og presist innlegg som Trond Erik Bertelsen ekspederer sikkert i mål. Lekkert!

Mot alle odds kommer Ålgård inn i kampen de siste 10 minuttene, og i denne gode perioden makter laget å utligne etter en fin kontring. Dermed et flatterende resultat for vårt gode juniorlag.

Kampen om kretsmesterskapet kan dermed virke kjørt. Vi er nå avhengige av at Viking taper 2 av de siste 4 kampene. En av disse kampene er mot oss, men det er vanskelig å se hvor det gode Vikinglaget skal miste 3 poeng til.

Kampens dominerende spillere var Trond Erik Bertelsen og Christian Grindheim. Dag Martin Tverrborgvik spilte bare den første timen, men var da veldig god på høyrekanten.