Nyhetsarkivet

Fotballfest på Stord

Over 1000 tilskuere på Stord stadion så FKH vinne fortjent 3-0 over Stord Moster på lørdag.

FKH startet kampen med dette laget i en 4-3-1-2 formasjon: Jan Kjell Larsen – Simon Koch, Milan Kojic, Arild Andersen, Tor Arne Andreassen – Jostein Grindhaug, Johnny Furdal, Niki Budalic – Kevin De Serpa – Sten Ove Eike, Espen Skogland.

Vi har nå hatt anledning til å starte med samme laget i de 3 siste kampene. Det er lenge siden sist.

Stord Moster åpnet friskt i lørdagens kamp, men uten å skape store målsjanser. Mot et solid FKH forsvar maktet i det hele tatt hjemmelaget bare å skape en målsjanse i løpet av 90 minutter.

FKH skapte 9 store målsjanser og scoret på 3 av dem.

22 minutter: En hurtig og flott overgang. Kevin De Serpa mottar en ball ute på høyresiden og slår en presis crosser over til Espen Skogland på venstre kanten. Espen drar seg forbi forsvaret og legger inn til Sten Ove Eike som kan trille ballen inn i det åpne målet. 0-1 på et nydelig angrep.

43 minutter: Arild Andersen slår et frispark inn i hjemmelagets 16-meter. Tor Arne Andreassen vinner duellen foran mål og stusser inn 0-2.

78 minutter: Nok en gang er Espen Skogland servitør når han spiller Kevin De Serpa fint fri. Avslutningen dunker Kevin knallhardt i nettet og feirer som vanlig scoringen på akrobatisk vis.

Dette var Stord Mosters fjerde strake tap. Vi håper nå at de klarer å snu trenden og igjen begynner å plukke poeng. Fotballfesten på lørdag vitner om en plass som fortjener et lag i minst 2. divisjon.

Søndag kommer et av divisjonens beste lag på besøk til Haugesund stadion. Kampen mot Sandnes Ulf har avspark kl 1600.